Home » Expo & Events agenda » Expo en Printsale KABK in Melkweg Expo
All

Expo en Printsale KABK in Melkweg Expo

De expo KABK – The Power of the Single Image opent vrijdag 19 mei zijn deuren in Melkweg Expo. De gelegenheid om als eerste een blik te werpen op de lopende projecten van de studenten en zelfs een kunstwerk aan te schaffen. De studenten presenteren op de openingsavond een print sale met exclusieve prints in gelimiteerde oplage!

© Larissa Ambachtsheer – You choose, I seduce

Een unieke kans om een kunstwerk te kopen van de jonge fotografen en hen financieel te steunen met hun afstudeercampagne, want wanneer deze jonge talenten afstuderen en hun vleugels uitslaan wordt hun carrière pas echt gelanceerd. Op de opening koop je een gelimiteerde print al vanaf 50 euro. Een wilde investering of net de start van jouw persoonlijke fotocollectie? Sla je slag op de pop-up print sale, vrijdag 19 mei om 19:00 In Melkweg Expo. De prints zijn met zorg geselecteerd door Fleurie Kloostra, programmeur van Melkweg Expo, en Robert Jan Verhagen, artistiek leider van de tentoonstellingsruimte LhGWR.

© Tanya Eftal – A young man on the street

‘The Ink, the Milk, the Blood’ is de afstudeercampagne van de afdeling fotografie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In Melkweg Expo presenteren de 38 internationale studenten fotografie ‘The Power of the Single Image’ en zetten ze zich als zelfstandig maker op de kaart. De bezoeker duikt in de wereld van de jonge fotografen en ontdekt hun beweegredenen en de kracht die van één beeld kan uitgaan. Van 20 mei t/m 18 juni zie je het resultaat in Melkweg Expo.

Check hier hoe je hierbij aanwezig kunt zijn!

KABK – The Power of the Single Image
20 mei t/m 18 juni
Opening: vrijdag 19 mei, 19:00
Open: wo t/m zo, 12:00 – 21:00
Ingang via Melkweg Café (Marnixstraat 409)

© Liv Ylva – They Collect

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word abonnee

Kiekie krant is onderdeel van:

Fotolab Kiekie

Kiekie partners:

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Content Copyright ©2016
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS