Home » Expo & Events agenda » Happy • on Friday lanceert: The Power Project
All

Happy • on Friday lanceert: The Power Project

Iemand de kickstart cadeau geven die zij nodig heeft na een zware tijd en haar weer op en top vrouw laten voelen. Daar gaat het om. De beste Nederlandse fotografen, topstylisten en de crème de la crème op hair & make-up gebied. Allemaal in één power project gebundeld om het mooisteportret te laten maken. De hele ervaring van zo’n fotoshoot en vervolgens die krachtige, stralende foto cadeau krijgen, dát is wat Happy • on Friday lanceert voor vrouwen die een zware tijd achter de rug hebben.

“Vrouwen weer laten stralen,” is wat initiatiefneemster en oprichtster van Happy • on Friday Kim van der Hoeven wil. “Uit eigen ervaring ken ik de impact van ernstig ziek zijn. Toen één van mijn zusjes een aantal jaar geleden meedeed aan het project ‘Borstbeeld’, waarbij 12 bekende fotografen vrouwen met borstkanker portretteerden, werd ik geïnspireerd. Trots en vol kracht straalde ze op een prachtige grote foto, geëxposeerd op het Museumplein in Amsterdam. Daar is het idee voor Happy • on Friday geboren.”

MARIKA BAZELMANS© KATELIJNE VERBRUGGEN

Marika gefotografeerd door Katelijne Verbruggen heeft de ziekte van Lyme en is momenteel in gevecht met de zorgverzekeraars. Lotte is gefotografeerd door Alek, heeft de ziekte van Usher. Zij is nu bezig met een fotografie opleiding.

Lancering & kickstart

Om het nieuwe concept de kickstart te geven die het verdient, lanceert Happy • on Friday op vrijdag 12 mei een 2-daagse expositie bij de House of Orange Studio’s in Amsterdam: 14 bijzondere vrouwen gefotografeerd door 14 bekende en new talent fotografen in samenwerking met de fotoacademie Amsterdam. Onder anderen Paul Bellaart, Valentina Vos, Alek, Ernst Coppejans en Andy Tan werkten mee. Agentschappen Angelique Hoorn & House of Orange leveren alle stylisten en hair & make-up artists.

Happy • on Friday selecteerde de eerste 14 vrouwen, en wil met hen een beweging in gang zetten om andere vrouwen te inspireren en te laten stralen. Tijdens de perslancering zijn alle vrouwen aanwezig met ‘hun’ fotograaf. Zo wil Happy • on Friday op verschillende manieren hun verhalen vertellen en awareness genereren, op zowel social media als via persoonlijk contact.

Lotte © Alek

Hoe het werkt

Heeft een zware of moeilijke tijd alle energie van jou of een dierbare vriendin opgeslokt? Dan weet je hoe belangrijk het kan zijn om je weer op en top vrouw te voelen. Die empowerment, die boost, willen we met Happy • on Friday bieden. Doe het jezelf of een ander cadeau, meld je aan en Happy • on Friday zorgt voor de rest. Met behulp van de beste stylisten, hair & make-up artists en topfotografen krijg je een krachtig en persoonlijk portret, allemaal gemaakt in een professionele setting. De eerste 14 powervrouwen doen het voor, kom ze bewonderen op 12 mei.

www.happyonfriday.nl

Prints by FotoLabKiekie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word abonnee

Kiekie krant is onderdeel van:

Fotolab Kiekie

Kiekie partners:

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Content Copyright ©2016
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS