Home » Expo & Events agenda » Met 25 fotografiestudenten naar Keulen!
All

Met 25 fotografiestudenten naar Keulen!

img-20160922-wa0020

Voor de Olympus Playground in Keulen © Robert Rozenbeek

De Photokina, world of imaging, is een internationale beurs op het gebied van fotografie en film die tweejaarlijks wordt gehouden in de beurshallen van Koelnmesse in Keulen in Duitsland.

Deze beurs wordt gezien als de belangrijkste tentoonstelling ter wereld voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van camera’s, lenzen, beeldbewerkingsmethoden en overige technische aspecten van visuele communicatie.

Natuurlijk waren alle grote wereldmerken present, met demonstraties en mogelijkheden om alle apparatuur en accessoires te bekijken en in handen te hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

© Alexander Sanchez

Olympus nodigde KIEKIE tabloid uit, om samen met 25 fotografiestudenten de Photokina te komen bezoeken.
Op donderdag 22 september vertrokken we vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam met de bus richting Keulen. Na een vlekkenloze 3 uur kwamen we aan bij de Koelnmesse in Keulen. Nadat we eerst de Olympus stand hebben bewonderd, kon iedereen zijn eigen gang gaan om de Photokina te ontdekken. Wat een grote beurs! Tijd te kort, maar om 14 uur moesten we klaar staan om onze weg te vervolgen naar de Olympus Playground. De Playground lag op ongeveer 15 minuten rijden van de Photokina.

img_9500

© Sam Appelman

De locatie beslaat duizend vierkante meter en staat vol met interactieve kunstwerken die je kunt fotograferen. Bij de ingang kreeg iedereen een Olympus camera om uit te testen, bijvoorbeeld de PENN of de Olympus OM-D serie camera’s.

tom-meerman

© Tom Meerman

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word abonnee

Kiekie krant is onderdeel van:

Fotolab Kiekie

Kiekie partners:

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Content Copyright ©2016
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS