KIEKIE no2 Lancering DEC 70 Aftermovie from Denise Woerdman on Vimeo.

KIEKIE tabloid en KIEKIE online

In KIEKIE tabloid lees je o.a. interviews, projecten en exposities van zowel gevestigde als opkomende fotografen uit Nederland, lichten we een opkomend talent uit en houden we je op de hoogte over alles wat met fotografie te maken heeft.
KIEKIE tabloid wordt verspreid op tal van creatieve locaties in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. Ook wordt KIEKIE verstuurt naar alle Nederlandse fotografie- en styling opleidingen.

Naast een krant is er ook een online platform. Kiekiekrant.com is een platform voor hedendaagse Nederlandse fotografie waar wij iedereen die van fotografie houdt willen inspireren! Wij organiseren geregeld masterclasses voor studenten. Wil je hierbij aanwezig zijn en/of up to date blijven van onze events en berichten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

Samenwerkingen

Wat wij willen bereiken is anderen inspireren en onze kennis delen. Lijkt het je leuk om voor Kiekie fotografen te interviewen/voor ons films te testen/een review te schrijven of met je eigen portfolio in onze krant te staan? Stuur me een berichtje via amsterdam@kiekiekrant.com

Tegen alleen de verzendkosten ontvang je KIEKIE 4 x per jaar thuis.

KIEKIE tabloid is onderdeel van FotoLabKiekie.

Voor informatie over adverteren en onze mediakit stuur een mailtje naar amsterdam@kiekiekrant.com

Volg ons op: Facebook, Twitter, Instagram