Home » Visionary » Naomi Modde

Naomi Modde

In mijn fotografisch werk ga ik op zoek naar de connectie tussen mensen. Hoever staan we van elkaar af of juist dichtbij? Raken we van elkaar vervreemd of voelen we ons verbonden? In onze stad, ons land en in de wereld.

In verschillende series komt dit terugkerend thema op uiteenlopende manieren naar voren. Mijn inspiratie haal ik vooral uit wat ik om mij heen zie in het dagelijks leven en wat ik aantref op mijn persoonlijke pad. In mijn afstudeerwerk ‘Biografie van een huis, Veursestraatweg 133’, zoek ik bijvoorbeeld in een uniek archief naar de verbinding tussen 3 verschillende families, vanuit de ogen van het huis. In de serie ‘Het gesprek’ betreed ik het spanningsveld in de persoonlijke ruimte die we ervaren tijdens het reizen met de trein.
En in mijn nieuwste project ‘de Bootbewoners’ onderzoek ik in hoeverre de bewoners van de woonboten in de stadsdriehoek van Rotterdam zich ‘buren’ voelen met de mensen in de nieuwe woontorens.

Bij alle spanningsvelden die ik tegenkom probeer ik als fotograaf uiteindelijk een lijn te trekken om op subtiele wijze te laten zien hoe we toch op vaak prachtige wijze met elkaar in verbinding staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word abonnee

Kiekie krant is onderdeel van:

Fotolab Kiekie

Kiekie partners:

Meer informatie

FOTOLABKIEKIE
Openingstijden
maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Jan Evertsenstraat 79
1057 BR Amsterdam
+31(0)206830464
amsterdam@fotolabkiekie.com

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Content Copyright ©2016
Fotolab Kiekie Webdesign: LEFHEBBERS